Erciyes, İstanbul'daki tur operatörlerini ağırladı

Erciyes, İstanbul'daki tur operatörlerini ağırladı
KAYSERİ (AA) - İstanbul'dan Kayseri'ye gelen bir grup turizmci, Erciyes'i gezdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri'ye gelen İstanbul'daki...

KAYSERİ (AA) - İstanbul'dan Kayseri'ye gelen bir grup turizmci, Erciyes'i gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri'ye gelen İstanbul'daki turizm acentelerinin temsilcileri ve tur operatörleri, Erciyes'i gezerek tesislerle ilgili bilgi aldı.

Turizmcileri karşılayan Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, konaklama tesisleri, kayak pistleri, mekanik tesisler ve sosyal alanlar hakkında bilgi verdi.

Türkiye'nin uluslararası bir kayak merkezine sahip olmasından dolayı gurur duyduklarını kaydeden turizmciler, "Erciyes'e çok güzel tesisler yapılmış. Kayak tutkunları Türkiye'deki kayak pistleri yetersiz sanılarak yurt dışına gidiyor. Onlara, Erciyes'i anlatmak gerekiyor. Avrupa ayarında bir tesis yapılmış. Emeği geçen herkesi kutlamak istiyoruz. Erciyes ve Kayseri bir turizm merkezi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.