Erdal: ‘2022’de de mesleğimiz için en iyisini yapacağız’

Erdal: ‘2022’de de mesleğimiz için en iyisini yapacağız’
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeni yıla ilişkin kutlama mesajı yayımlayan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için ne yapılması gerekiyorsa hepsini başarıyla hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi. Millet olarak sevinç ve üzüntülerle 2021 yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Erdal, 2022 yılının umut, sağlık ve güzellikler getirmesini temenni etti. 2021 yılının ülkemiz için zor bir yıl olduğunu ancak gelecek adına umutların hiç kaybedilmediğini belirten Başkan Erdal, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok değerli insanımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Pandemiyle birlikte küresel ekonomide yaşanan sıkıntılar, elbette ülkemize de yansıdı. Ancak üretmekten, gayret etmekten hiçbir zaman vazgeçmedik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, ülkemiz dünya ülkeleri arasında iş potansiyeli ve ekonomik olarak pozitif ayrışmayı bildi” dedi.

MESLEĞİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bugüne kadar olduğu gibi 2022 yılında da oda olarak çalışmayı sürdüreceklerini dile getiren Başkan Erdal, şöyle devam etti: “Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için ne yapılması gerekiyorsa hepsini başarıyla hep birlikte hayata geçireceğiz. Başarılı işlere imza atacak gücümüz ve inancımız her zaman ki gibi eksilmeden devam ediyor. Bizim amacımız mesleğimizi ve meslektaşlarımızı en iyi mesleki imkânlara taşımak ve her zaman meslektaşımızın yanında olmaktır. Yeni yılda da Konya SMMM Odası olarak meslektaşımıza sunduğumuz hizmetlerde ki yakaladığımız başarı çizgisini daha iyi seviyelere getireceğiz. Başta meslektaşlarım olmak üzere tüm hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.