Erkek giyimde, kalite ve şıklığın adresi: Bay İnci Collection

Erkek giyimde, kalite ve şıklığın adresi: Bay İnci Collection
Erkek giyimde; klasik giyimden spor giyime, kravattan tişörte ve eşofmana kadar geniş ürün yelpazesiyle Tarihi Konya Bedesten Çarşı’nda hizmet veren Bay İnci Collection, birbirinden farklı kişiye özel tasarımlarıyla faaliyet göstermeye devam ediyor.

Erkek giyimde; klasik giyimden spor giyime, kravattan tişörte ve eşofmana kadar geniş ürün yelpazesiyle Tarihi Konya Bedesten Çarşı’nda hizmet veren Bay İnci Collection, birbirinden farklı kişiye özel tasarımlarıyla faaliyet göstermeye devam ediyor. Seçkin markaları bünyesinde bulundurduğunu belirten Hüseyin Küçükavcılar, “Mağazamızdaki ürünlerimizin markası kaliteli ve seçkin markalardan oluşmaktadır. Ramsey ve Sarar gibi kaliteli markalarla hizmet veriyoruz” dedi.

Tarihi Konya Bedesten Çarşı’nda, 27 yıl önce çırak olarak başladığı mesleğinin zamanla ustası olan Bay İnci Collection Firma Sahibi ve Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Küçükavcılar, bünyesinde bulundurduğu terzi ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Erkek giyimde sektörde kaliteli markalarla iş birliği içerisinde hizmet verdiğini aktaran Küçükavcılar, “Tarihi Konya Bedesten Çarşısı’nda, 1996 yılında çırak olarak çalışmaya başladım. Daha sonra mesleğime terzi olarak devam ettim. 2019 yılında Mehmet Közoğlu ile beraber ortak eski birinci el mağazasını devralmış bulunmaktayız. Mağazamızdaki ürünlerimizin markası kaliteli ve seçkin markalardan oluşmaktadır. Ramsey ve Sarar gibi kaliteli markalarla hizmet veriyoruz” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET VERİLİYOR

Kişinin istediği ölçüde kişiye özel tasarımlarla hizmet verdiklerini ifade eden Küçükavcılar, “Kişinin tam istediği ölçüde ürünlerle onun zevkine hitap edebiliyoruz. Kişiye özel tasarım ürünlerimiz var. Mağazamızda hem spor hem de klasik ürünlerimiz mevcut. Erkeğe dair tüm ürünler mağazamızdan rahatlıkla temin edilebilir. Tişörtten gömleğe, takım elbiseden, kravata ve eşofmana kadar tüm ürünler mağazamızda bulunuyor. Mağazamız içerisinde bulunan kendi terzimizle çalışıyoruz. Mağazamızda 6 kişilik bir ekiple hizmet ediyoruz” sözlerine yer verdi.

PAZARLIK KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR

Müşteriyle yapılan pazarlığın onları AVM’lerden ayıran en önemli özellikleri olduğunu dile getiren Küçükavcılar, “Mağazamızda barkod sistemi var. Ama burası Tarihi Konya Bedesten Çarşısı olduğu için müşterilerimiz azda olsa indirim bekliyor. Bizde kimseyi boş çevirmemek adına gerekli indirimi ve ikramı yapıyoruz. Bu yönümüzle AVM’ler den ayrılıyoruz. Çünkü AVM’lerde bu şekilde pazarlık sistemi yok” şeklinde konuştu.

KÜÇÜKAVCILAR: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLIYORUZ

Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarına vurgu yapan Küçükavcılar, kumaş çeşitlerinde belirli markalarla hizmet verdiklerini söyleyerek şunları kaydetti: “Kendimize belirlediğimiz prensiplerimiz var. Müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Bu bizim için en önemli kriterlerden birisi. Mesela, müşterimizin mesai dışı saatlerimizde acil bir işi için takım elbiseye ihtiyacı oldu. Bize ulaşım sağladığı takdirde gelip mağazamızı açıyoruz ve gerekli terzi işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Kimseyi mağdur göndermiyoruz. Normal şartlarda mağazamızı 08-30‘da açıyoruz ve 20.00’da kapatıyoruz. Ayrıca, kumaş çeşitlerimizde ağırlıklı olarak Altınyıldız Serj’i tercih ediyoruz. Pantolonlardan da keten, kanvas ve kot tarzında olan çeşitlerimizin kumaş kalitesini en üst seviyede tutuyoruz. Marka olmasına önem veriyoruz.”

TEK ŞUBEYLE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET VERİLİYOR

Hedeflerinin arasında şimdilik şubeleşme olmadığını belirten Küçükavcılar, “Şimdilik şubeleşme gibi bir düşüncemiz yok. Hep şunu söylerim ‘Tek şubede kalmak en iyisi’ diye. Şubeleşmenin kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum. Ama ilerleyen zamanlarda müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda belki kadın mağazası açabiliriz. Çünkü müşterilerimizden şu şekilde talepler geliyor: ‘Kaliteli kadın mağazası açar mısınız?’ diye. Bizde ilerleyen dönemlerde bunu değerlendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

TARİHİ ÇARŞIDA A’DAN Z’YE TÜM ÜRÜNLER BULUNUYOR

Tarihi Konya Bedesten Çarşısı’nda evlenecek çiftlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin olduğunu söyleyen Küçükavcılar, “Tarihi Bedesten Çarşısı’nda evlenecek kişiler istediği tüm malzemeleri temin edebilir. Mağazamız yeni nesil esnafların dükkânların başına geçmesiyle ürünler mağazalar genel olarak yenilendi. Esnaf arkadaşımızın birçoğu 30-40 yaş aralığında. Eski üstatlarımıza sevgi ve saygımız var. Bu zamana kadar bayrağı taşıyanlar buralara kadar getirenler onlardı. Herkesi çarşımıza ve derneğimize beliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YENİDE MODA ESKİYE DÖNÜŞ

Yeni modada eskiye dönüşün yaşandığını vurgulayan Küçükavcılar, şu şekilde konuştu: “Klasik giyimde önemli olan kalıptır. Kesimi ne kadar iyi olursa o kadar kaliteli ve güzel bir görüntü elde edilir. Geçtiğimiz senelerde dar kalıplar modaydı. Kişiler üzerlerine biraz daha oturmasını istiyorlardı. Ama şu an için eskiye dönüş başladı. Biraz daha geniş bol kalıplar tekrardan moda olmaya başladı. Düz takımların yerini çizgili takımlar almaya devam ediyor.”

FESTİVALLERLE ÇARŞI KALKINDIRILIYOR

Esnaflığın yanı sıra dernek başkalığı görevini de yaptığını ifade eden Küçükavcılar, “ İki seneye yakındır Tarihi Konya Bedesten Çarşısı’nın Dernek Başkalığı görevini yapıyorum. Derneğimiz 2018 yılında kuruldu. O zamanlar çok fazla aktif değildi. Yönetimine geçtiğimden bu yana aktif olarak dernek çalışmaları gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanımız sağ olsun 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’da düzenlenmesine karar verdi. Konya Büyük Şehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’da alışveriş festivalini ‘Tarihi Bedesten Alışveriş Günleri’ olarak çarşımızda belirledi. Bu festival kapsamında sanki üçüncü bayramı yaşadık. Bu festival gelenekselleşti. İnşallah tekrar gerçekleşecek. Tarihi kesin olmamakla beraber ‘15 Temmuz’ olarak belirlendi. Alışveriş, aşure ve şivlilik gibi programlarla derneğimizi daha aktif kıldık. Derneğimizin kurulumundaki asıl amaç ise herkesin sorunlarını iletmede tek kişinin aracı olması. Öncülük edecek birinin olması daha makul oluyor. Çarşımızı aktif tutmayı amaçlıyoruz. Derneğimizin önceki ismi Tarihi Bedesten Çarşısı Derneği’ydi biz bunu Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği olarak değiştirdik. Tarihi Bedesten Çarşımızı hem koruyor hem de yaşatıyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Mine Doruatlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.