Erkoyuncu görevi devraldı

Erkoyuncu görevi devraldı
Ramazan Erkoyuncu Konya Pancar Kooperatifi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreni sonrası görevi Başkan Recep Konuk’tan devraldı.

27 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen Pankobirlik Genel Kurulu'na katılan yaklaşık 13 bin kooperatif ortağının çoğunluğunun oylarıyla başkanlığa seçilen Ramazan Erkoyuncu Konya Pancar Kooperatifi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreni sonrası görevi Başkan Recep Konuk’tan devraldı. Sabah saatlerinde resmi işlemlerin ve Tarım İl Müdürlüğü’nde tescil işlemlerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen devir teslim törenine Başkan Konuk’un Yönetim Kurulu’nda yer alan üyeler ile Başkan Erkoyuncu’nun listesinden seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen devir teslim töreninde Başkan Konuk seçimi kazanan Başkan Erkoyuncu’yu çiçekle karşılarken törenin sonunda 22 yıllık görev süresindeki tecrübe yatırımlarını özetlediği “Ova’nın İncileri” kitabını hediye etti. Basına açık kısmın ardından gerçekleştirilen ve Yönetim ile Denetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği istişarenin ardından Kooperatif binasından ayrılan Konuk’a arabasına kadar eşlik eden Erkoyuncu, Konuk’u çiçeklerle uğurladı. Uğurlama sırasında Konuk ve Erkoyuncu birbirlerine sarılıp kucaklaşırken devir teslim töreninde de tek mesaj vererek isimler değişse de kurumun amaç ve gayelerinin değişmeyeceğini, üreticinin işini aşını muhafaza ve büyütmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.