Erkoyuncu’ya, TURÇEVDER’ den Hayırlı Olsun Ziyareti

Erkoyuncu’ya,  TURÇEVDER’ den Hayırlı Olsun Ziyareti
PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret eden TURÇEV DER ( Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma, Kalkınma Derneği) Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun diyerek, başarı diledi.

Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret eden TURÇEVDER ( Turgut ve Çevre Köyleri Dayanışma, Kalkınma Derneği) Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun diyerek, başarı diledi.

TURÇEVDER’ in ziyaretinden memnun olduklarını belirten Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Ülkemizin gıda güvenliğinin riske girmemesi, milletimizin sofrasındaki azığın daha da artması için gayret ediyoruz. Çiftçimizin tarlasına tohumu attığı andan ürününü hasat ettiği güne kadar geçen sürede ihtiyaçları ve tüm giderleri anlamında daha güvenli bir alan açmak için çalışıyoruz.. Bütün planlamalarımızı bu doğrultuda yaptık. Pancar, patates, ayçiçeği, mısır, buğday başta olmak üzere alımını yaptığımız ürünlerde regülasyon görevimizi devam ettiriyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz” dedi.

TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla, “Pankobirlik Konya’mız ve ülkemi tarımın için önemli bir görev üstlenerek çiftçilerimize sahip çıkmaktadır. Aynı zamanda TORKU markasıyla da ülkemiz ve dünya genelinde adından söz ettirmesi bizleri mutlu ediyor. Konyalılar olarak bizler Pankobirlik ve Torku markasına sahip çıkmalıyız. Pankobirlik Genel Başkanı Seçilen Ramazan Erkoyuncu ’ya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarılar diliyoruz. Bizleri kabul ettiğinden dolayı da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.