Ermenek’e Rus turist akını

Ermenek’e Rus turist akını
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, “ Son yıllarda bölge turizminin hak ettiği payı almak adına yaptığımız çalışmalar sonunda Rus turistler bölgemizi tatillerinde tercih ederek akın akın Ermenek’e geliyorlar" dedi.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, “ Son yıllarda bölge turizminin hak ettiği payı almak adına yaptığımız çalışmalar sonunda Rus turistler bölgemizi tatillerinde tercih ederek akın akın Ermenek’e geliyorlar. Bu tercih aynı zamanda Ermenek’in turizmden hak ettiği payı almayı ve ekonomisini güçlendirmeye başladı” dedi.

Ermenek’e Rus turistlerin akın akın gelmeye başladığını vurgulayan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, konu hakkında yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Yaklaşık bir yıldır takip ettiği sürecin doğrultusunda Akkuyu nükleer santralinde ana firma olarak faaliyet sürdüren Rosatom Devlet Atom Enerjisi üst düzey yöneticileri ile birlikte uzun uğraşlar sonucu ilk etapta teknik personeli ile aileleri, bölgedeki turizm acenteleri ve yaklaşık 500’e yakın Rus turisti 18-19 Haziran tarihlerinde belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Mesire Alanı’nda ağırlanarak bir tanıtım programı gerçekleştirildi.

c36b376f-946f-4caf-aadc-eb0bd4826be5.jpg

Bu iki günlük program dâhilinde Ermenek ve çevresi gezdirilerek ilçemiz hakkında bilgiler aktarıldı. Önümüzdeki günlerde de ilçemize yoğun bir Rus turist akışı olacağı, Akkuyu NGS ‘de çalışan 10 bin civarındaki Rus vatandaşın bölgemize geleceği, konaklama ile de birçok sektörde dinamizmi sağlayan turizm, beraberinde hem ilçe turizmine hem de ilçe ekonomisine büyük katkı yapacağı düşünülmektedir.

Tarihi, doğası, jeolojik yapısı, kayak tesisi ve turkuaz gölü gibi pek çok güzelliğe sahip bölgemizde turizmi bir adım daha öne çıkararak bölgemizin hak ettiği payı alması için özellikle reklam ve pazarlama teknikleri ile gerekli adımları atmaya hızla devam ediyoruz.”

baskan-atilla-zorlu.jpg

289744391-2805257979769591-8669540753640578188-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.