Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, dakikada 3 ton suyu tahliye edebilen ve 2 bin 400 metre uzunluğunda hortumlara sahip olan 2 adet su tahliye aracı ile maden bölgesinde çalışıyor

- İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin, dakikada 3 ton suyu tahliye edebilen ve 2 bin 400 metre uzunluğunda hortumlara sahip olan 2 adet su tahliye aracı ile Ermenek'teki maden bölgesinde çalıştığı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki madende su baskını yaşanması üzerine bölgeye 2 adet hirdosap (su tahliye aracı) ile personel gönderildiği belirtildi.

Bu sabah erken saatlerde Ermenek'e varan ekiplerin, her biri 3 ton ağırlığında olan su tahliye araçlarını 375 metre derinliğe indirmeye çalıştıkları ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"İstanbul itfaiyesi ile ortaklaşa bir çalışma yürüten İzmir ekibi, toplam 5 adet yüksek kapasiteli araç ile eğimi yüksek olan madenden suyu tahliye etmek için uğraşıyor. Hidrosaplar çektikleri suyu 3 kilometre uzağa iletebiliyor. Dakikada 3 ton su tahliye edebiliyor ve hortumları 2 bin 400 metre uzunluğunda." 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.