Erzurum Valisi Okay Memiş'ten "sanatçı İbrahim Erkal herkesin gönlünde taht kurdu" açıklaması

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten "sanatçı İbrahim Erkal herkesin gönlünde taht kurdu" açıklaması
ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Okay Memiş, vefatının üçüncü yıl dönümünde eşi Filiz Erkal'ı arayarak sanatçı, söz yazarı, besteci ve oyuncu İbrahim...

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Okay Memiş, vefatının üçüncü yıl dönümünde eşi Filiz Erkal'ı arayarak sanatçı, söz yazarı, besteci ve oyuncu İbrahim Erkal'ı andı.

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erzurumlu sevilen ses sanatçısı İbrahim Erkal, vefatının üçüncü yılında sevenlerince unutulmadı.

Erkal'ın binlerce hayranı, seslendirdiği şarkıları duygu dolu sözlerle sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Erzurum Valisi Memiş de Erkal'ı vefatının üçüncü yıl dönümünde yad ederek, eşi Filiz Erkal ile telefonda görüştü.

Telefonda Filiz Erkal'a İbrahim Erkal'ı rahmetle andığını söyleyen Memiş, "İbrahim Erkal hangi görüşten olursa olsun 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kurmuş önemli bir sanatçı. Biz İbrahim Erkal'ın ismini hep yaşatmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Memiş, görüşme sonrası Erkal'ın Erzurum’un önemli bir değeri olduğunu belirterek, sanatının yanında Erkal'ın kişiliği ile de yerinin asla doldurulamayacağını vurguladı.

Yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptığını Erzurum'a gelmeden önce de Erkal'in şarkılarını severek dinlediğini anlatan Memiş, Erzurum'a gelince Erkal'ı herkesin sevdiğini bir kere daha anladığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.