Erzurum'daki FETÖ/PDY soruşturması

Erzurum'daki FETÖ/PDY soruşturması
Trabzon'da gözaltına alınan bir kişi, Erzurum'a gönderildi

TRABZON (AA) - Erzurum'da, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) yönelik, usulsüz arazi satışı soruşturması kapsamında, Trabzon'da bir kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ve "Kamu görevlisince resmi evrakta sahtecilik, görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve silahlı terör örgütüne üye" olma suçlamasıyla, usulsüz satışın gerçekleştirildiği tarihteki belediye yetkilileri ve alımı yapan anonim şirketin yönetici ve ortaklarını kapsayan soruşturmada, bir kişi yakalandı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının bilgisi ve talimatıyla gözaltına alınan zanlı, polisteki işlemlerinin ardından Erzurum'a gönderildi.

Soruşturma çerçevesinde, Trabzon'un yanı sıra Erzurum, Ankara, İstanbul, Van ve Çanakkale'nin Biga ilçesinde eş zamanlı operasyonda toplam 30 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.