Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınacağı tarihi açıkladı

Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınacağı tarihi açıkladı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden sanayi iş yerlerine taşınma sürecine ilişkin tarih verdi


Şehrin merkezinde kalan, çok eski olduğu için ömrünü tamamlayan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınmasıyla ilgili sürecin sonuna yaklaşıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mevcut iş yerlerinin taşınacağı yeni sanayi sitesinin son durumu hakkında bilgi verdi.
Türkiye’nin en büyük ve sıfır atık modeliyle yapılan sanayi sitesi olma özelliğine sahip yeni dükkanların büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, taşınma sürecine ilişkin de takvim verdi.
Taşınma sürecinin 3 aşamada gerçekleşeceğini dile getiren Başkan Altay, “Bölgedeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk etabı bu yılın sonuna kadar hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Sonrasında 2024 yılının Mart ayına kadar da ikinci ve üçüncü kısımdaki çalışmaları tamamlayıp teslim etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

aw889724-04.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum