Eskişehirspor'a destek kampanyası

Eskişehirspor'a destek kampanyası
Eskişehir Valiliği öncülüğünde "Eskişehirspor'umu destekliyorum" adlı SMS kampanyası başlatıldı- Vali Tuna: "Eskişehirspor kendi çocuğumuz ve değerimizdir. Eskişehirspor'un zor zamanlarında destek olmak yine bu ilde yaşayan ve sorumluluk sahibi olan herke

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'a destek olmak amacıyla Eskişehir Valiliği öncülüğünde "Eskişehirspor'umu destekliyorum" adlı kısa mesaj (SMS) kampanyası başlatıldı.

Eskişehir Valiliği'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor'a destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Tuna, kulübün zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek, Eskişehirlilerin bütün operatörlerden "Es-Es" yazıp "2965"e kısa mesaj gönderdiği zaman Eskişehirspor'a 5 lira değerinde bir katkı yapacağını aktardı.

Eskişehirspor'un Anadolu futbolunda derin izler bıraktığını ve bu sezon 50. yılını doldurduğunu anlatan Tuna, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor kendi çocuğumuz ve değerimizdir. Eskişehirspor'un zor zamanlarında destek olmak yine bu ilde yaşayan ve sorumluluk sahibi olan herkese düşüyor. Bu kampanya kapsamında 5-6 kişilik bir sorumlu kurulumuz var. Bu yardımlar ayrı bir hesapta toplanıyor. Daha sonra bu heyet nezaretinde toplanan paralar Eskişehirspor'da oynayan futbolcuların alacaklarına gidecek. Eskişehirspor'un borçları çok ama takım yönetiminin bir şekilde çalışması ve sorumluklarını yerine getirmesi gerekli. Biz doğrudan futbolcuların alacaklarını güvende hissetmelerine yönelik olarak bu kampanyadan elde edilecek geliri transfer edeceğiz."


- Kampanya 3 ay sürecek


Vali Tuna ayrıca kampanya kapsamında duvar etiketleri basıldığını ve esnafın camlarına yapıştırılacağını, bu şekilde esnafın Eskişehirspor'a sembolik bir bedelle hem maddi hem de manevi bir destekte bulunacağını belirtti.

Kampanyanın 3 ay süreceğini belirten Tuna, "Kampanya kapsamında 100 bin SMS atılsa 500 bin lira yapıyor. Belki bakıldığı zaman çok büyük rakamlar değil ama neticede belki bir iki futbolcunun alacağının karşılanmasıdır. Bunun futbolcunun oyununa yansıtmasını sağlayabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya katılan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen de Eskişehirspor'a desteklerini açıkladı.

Konuşmaların ardından toplantıya katılanlar telefonlarından SMS atarak kampanyayı başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.