Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak:

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak:
"Maç kazandıkça hem umutlar hem de takımın kendisine olan güveni artıyor. Biz bu güveni yakaladık. Bundan sonra da daha iyi olacak"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak, "Maç kazandıkça hem umutlar hem de takımın kendisine olan güveni artıyor. Biz bu güveni yakaladık. Bundan sonrada daha iyi olacak" dedi.

Kaan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın performansının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Son üç maçta 7 puan aldıklarını anımsatan Kaan, "Antalyaspor maçında ilk yarı 1-0 geriye düştük. Soyunma odasında herkes inanmış durumdaydı. Ne olursa olsun bu maçı alacağımızı biliyorduk. Güzel giden bir seri var, inşallah bunu bozmadan bu hafta Kasımpaşa ile oynayacağız ve bizim için çok önemli bir maç. Her maç bizim için bir final. Bu hafta en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Kaan, şunları kaydetti:

"Hocamızın gelmesiyle tekrar sol bekte görev almaya başladım. İyi gittiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün performansımı arttırmaya ve üstüne koymaya çalışıyorum hem takım hem de kendim için. Hedefimiz daha çok puan toplayıp takımı ligde tutmak. Bizim buna inancımız sonsuz. Takımın, ligde kalıp kalmayacağı konusunda, Antalyaspor maçında ikinci yarıdaki oyunla gereken cevabı verdiğini düşünüyorum. Eğer sahada inanmamış bir takım olsa o maç o şekilde dönmezdi. Maçta 1-0 geride olmamıza rağmen taraftar desteğini esirgemedi. Şu an camia kenetlenmiş durumda. Maç kazandıkça hem umutlar hem de takımın kendisine olan güveni artıyor. Biz bu güveni yakaladık. Bundan sonra da daha iyi olacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.