Esra Erol'un yeni kanalı belli oldu

Esra Erol'un yeni kanalı belli oldu
Bomba transfer


Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu Esra Erol'un yeni dönemde hangi kanala geçeceğini köşesinden duyurdu.
 
İşte Eyüboğlu'nun o yazısı:
 
Esra Erol yeni yayın döneminde hangi kanalda olacak?
 
Aslında Esra Erol’un yapım şirketi Artı Film’le, Artı Film’in de FOX’la anlaşması var. Ancak Erol’la Artı Film’in arasının bozuk olduğu da bir gerçek.
 
Erol’un Cola için yaptığı seslendirmeden kazandığı paradan yapım şirketinin pay istemesi, yapımcı Zeynep Peker’in sunucuya attığı mesajlar taraflar arasındaki ilişkiyi, dönüşü olmayan bir yola soktu.
Yeni yayın döneminde Artı Film’le, dolayısıyla da FOX’la çalışmama kararı alan Erol’un TV8’in sahibi Acun Ilıcalı ile transfer görüşmesi yaptığı daha önce medyaya yansımıştı.
 
Esra Erol’un Artı Film’le olan 5 milyon dolarlık cezai şart nedeniyle mi yoksa FOX’un CEO’su Adam Theiler’ın araya girmesiyle mi bilmiyorum, ünlü sunucunun TV8’e transferi gerçekleşmedi.
İşte size Esra Erol cephesinden bir “son dakika” bilgisi:
 
Esra Erol, yeni yayın dönemi için ATV ile el sıkıştı, ama taraflar henüz sözleşme imzalamadı.
Bu yazıdan sonra CEO Adam Theiler, bir kez daha devreye girip, Erol’un başka bir yapımcıyla çalışma koşuluyla FOX’ta kalmasını sağlar mı veya Artı Film buna razı olur mu ya da siyasi iklimin değişmesi ünlü sunucunun nihai kararını etkiler mi bilemem?
Bekleyip, göreceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.