‘Estetiği, kalite ile birleştirip sunuyoruz’

‘Estetiği, kalite ile birleştirip sunuyoruz’
Aksanat Kapı olarak kalite ve lükse çok önem verdiklerini ifade eden Aksanat Kapı Sahibi İsmail Kılıç, “Aksanat Kapı estetik düşünür ve üretir ancak estetiği sizlere yalın olarak sunmaz, estetiği kalite ile birleştirip sunar" dedi.

Aksanat Kapı olarak kalite ve lükse çok önem verdiklerini ifade eden Aksanat Kapı Sahibi İsmail Kılıç, “Aksanat Kapı estetik düşünür ve üretir ancak estetiği sizlere yalın olarak sunmaz, estetiği kalite ile birleştirip sunar. Bu amaç doğrultusunda kaliteli üretim için çalışmalarımızı özen ve titizlikle sürdürmekteyiz” dedi.

Yaşam alanlarını güzelleştirmek amacıyla üretilen mobilyalar arasında yer alan iç oda kapıları, ev odalarını bir birinden ayırırken yaşam alanlarını da birbirinden ayırmakta. Oldukça çeşitli modelleriyle bulunduğumuz tüm kapalı mekanlarda karşımıza çıkabilecek iç oda kapıları çok geniş bir kullanım alanın sahiptir.

1552837498.jpg

1984 yılından bu yana hizmet verdiklerini ifade eden Aksanat Kapı Sahibi İsmail Kılıç şu şekilde konuştu: “Aksanat Kapı olarak yılların güvencesiyle 60 kişilik ekibimizle PVC kaplama, lake, doğal ahşap ve melamin kapı üretimi yapıyoruz. Yılda ortalama 40 bin iç kapı imalatı gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimizi elimizden geldiğince en üst kalitede yapmaya gayret gösteriyoruz. Elhamdülillah bizi tercih eden müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler bizim işimizi ne kadar doğru yaptığımızı her zaman teyit ediyor.”

‘En kalitelisini üretiyoruz’

PVC kapı ağırlıklı üretim gerçekleştirdiklerini söyleyen Kılıç, “PVC kapılar su ve nemden etkilenmez. Kapılarımızın kasa ve pervazları kompozit yani plastik. Şuan imalatımızın yaklaşık yüzde 85’i PVC kapı. Bunun yaklaşık yüzde 65’ini de Avrupa ülkelerine ve Arap devletlerine ihraç ediyoruz. Türkiye’de çeşitli illerde bayilerimiz mevcut. Aksanat Kapı’nı şuan ki üretim anlayışı en lüks seviyede. En kaliteli şekilde üretecek bir pozisyondayız. Standart kapı imalatı yapmıyoruz. Genellikle üst gelirli dediğimiz villalara ve özel evlere imalatlar gerçekleştiriyoruz” dedi.

whatsapp-image-2022-06-09-at-11-05-17-001.jpeg

‘Kendimizle yarışıyoruz’

Ürettikleri iç oda kapılarının komple kaplama olduğunu da sözlerine ekleyen Kılıç, “Birçok firma kapıları komple kaplama yapmıyor. Bu nedenle belirli bir süre geçtikten sonra mobilya gibi yan taraflardan soyulmalar meydana geliyor. Ayrıca bizim kapılarımız banyo ve tuvaletlerde şişme ve kabarma yapmaz. Biz şişme ve kabarmalara ömür boyu garanti veriyoruz. Kapılarımızın kasa ve pervazları kompozit yani plastik. Bunu Konya’da üreten çok az. Biz Aksanat Kapı olarak şuan kendimizle yarışıyor, ürün yelpazemizi daha ne kadar kaliteli seviyelere getirebiliriz onun araştırmalarını yapıyoruz. Bu işin zirvesini yapmak istiyoruz. Ürünlerimizin kalitesi olarak zirvede olduğumuzu da düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

286917362-1698850483784698-7006289268484213591-n.jpg

En değerli kazanç müşterileri memnuniyeti

Çelik kapı ve laminant parke satışlarının da olduğunu ifade eden Kılıç, “Çelik kapı imalatımız yok. Bayilik usulü ile alıp satıyoruz. İşimizin takım olduğunu düşündüğümüz için bu ürünleri de bünyemizde bulunduruyoruz. Ama Aksanat Kapı olarak bizim ana işimiz iç oda kapısı. Öncelikli amacımız müşteri memnuniyeti. Bu bağlamda 20 yıldır başarı gösteren firmamız bu başarıyı artırmak için sürekli olarak çalışmakta. Farklı zevklere hitap etmek, farklı mekanları, farklı kapılarla süslemek kısacası farkımızı ortaya koymak için çalışırız. Profesyonel ekip ve hizmet anlayışımız ile gün geçtikçe ilerleme göstermekteyiz bu ilerlemenin karşılığı olarak en değerli kazancımız müşterilerimizin memnuniyeti. Amaçlarımızdan biriside daha çok müşteri ile çalışıp, estetik ürün yelpazemizi genişletmektir. Aksanat Kapı estetik düşünür ve üretir ancak estetiği sizlere yalın olarak sunmaz, estetiği kalite ile birleştirip sunar. Bu amaç doğrultusunda kaliteli üretim için çalışmalarımızı özen ve titizlikle sürdürmekteyiz” diye konuştu. ( Mine Doruatlı )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.