Etimesgut Belediyesi’ne ikinci dalga operasyonu!
Ankara’nın CHP’li Etimesgut Belediyesi’ne yapılan operasyonda gözaltına alınan Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dahil olmak üzere çok sayıda tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Etimesgut Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon gerçekleştirildi. Aralarında belediye başkan yardımcılarının da bulunduğu 5'i belediye çalışanı 25 kişi gözaltına alındı.
CHP'li Etimesgut Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma yeni bir operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında iki belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

BAŞKAN YARDIMCILARI FİKRET GÖZOĞLU İLE GÜLTEKİN BAYINDIR DA GÖZALTINDA
Başkan yardımcıları Fikret Gözüoğlu ile Gültekin Bayındır ve çok sayıda belediye personeli gözaltına alındı. Fikret Gözüoğlu, Erdal Beşikçioğlu ile Mutlu Kerimoğlu’nun tutuklandıkları operasyonun ardından göreve getirilmişti. Gültekin Bayındır ise Beşikçioğlu döneminde başkan yardımcısıydı. Toplam 25 şüpheli hakkında arama el koyma gözaltı işlemi yapıldı. Şüphelilerin tamamının gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.