Fahrettin Altun kimdir?

Fahrettin Altun kimdir?
 Editör
Fahrettin Altun kimdir? Türkiye Cumhurbaşkanlığı Medya ve İletişim Başkanı olan Fahrettin Altun'un kim olduğu merak ediliyor. Fahrettin Altun kimdir?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na dönüştürülmesi sonrasında, Fahrettin Altun, 25 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atandı.

FAHRETTİN ALTUN KİMDİR?

Fahrettin Altun, 11 Eylül 1976'da Almanya'nın Stuttgart şehrinde doğan Türk akademisyen ve bürokrattır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak görev sürdürmekte. Altun'un akademik çalışmaları genellikle siyasal iletişim, medya ve iletişim sosyolojisi, siyaset sosyolojisi ve kültürel alanlarda yoğunlaşıyor.

İstanbul Üniversitesi'nden sosyoloji alanında lisans derecesi aldıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Doktora eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayarak sosyoloji doktoru unvanı aldı. Akademik kariyerine ek olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde Utah Üniversitesi'nde misafir araştırmacı olarak bulundu ve çeşitli üniversitelerde öğretim üyeliği yaptı.

Fahrettin Altun, aynı zamanda çeşitli yayın organlarında köşe yazarlığı yapmış, televizyon programlarında yorumcu olarak yer almış ve editörlük görevlerinde bulundu. SETA İstanbul Genel Koordinatörlüğü ve SETA Genel Koordinatör Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda görev yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.