Fahriye Evcen ve Engin Akyürek hangi dizide oynayacaklar?

Fahriye Evcen ve Engin Akyürek hangi dizide oynayacaklar?
Fahriye Evcen ve Engin Akyürek yeni dizide başroldeler. Ekranların en popüler ismi aynı dizide buluşacaklar. Dizinin adı için daha önce Esaretin Bedeli şeklinde olacağı iddia edilirken şuan Ölene Kadar olacağı söyleniyor.

 Fahriye Evcen ve Engin Akyürek Yılın Dizisinde Başroldeler. Ekranların en sevilen iki popüler ismi aynı dizide buluşacaklar.Dizinin adı için daha önce Esaretin Bedeli şeklinde olacağı iddia edilirken şuan Ölene Kadar olacağı söylenmekte. Magazin basınının en çok konuştuğu bu iki ismin yeni dizi projesi hakkında merak ettikleriniz haberimizde.  Türkiye'nin en dinamik kadın portalı kadın haberlerindesiniz.
Ölene Kadar Geliyor
Fahriye Evcen ve Engin Akyürek ekranlara fırtına gibi dönmeye hazırlanırken iki oyuncunun fanları bu durumda oldukça memnun.  Fahriye Evcen ve Engin Akyürek Ölene Kadar Dediler ve aynı senaryoda başroldeler.  Tv ekranlarında yer alan dizi furyasına bir yenisi daha eklenirken uzun zamandır her hangi bir dizide oynamayan  Fahriye Evcen ve Engin Akyürek merakla bekleniyor.  Üstelik geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fahriye Evcen ve Engin Akyürek bu dizi ile ekranların fenomeni olmaya aday. Esaretin Bedeli adlı dizide beraber oynayacakları söylenirken Ölünceye Kadar şeklinde açıklama yapıldı. Fahriye Evcen kimdir? Engin Akyürek en son hangi dizide rol aldı? Fahriye Evcen ne kadar ücret alacak? 

Fahriye Evcen ücrette anlaştı mı?

Sevilen oyuncunun Engin Akyürek'le Ölünceye Kadar adlı dizide oynamak için bölüm başına 40 bin lira alacağı söylendi. Ünlü oyunculaırn dizilerden bölüm başına ne kadar ücret aldıkları ise oldukça merak edilmekte. Geçtiğimiz günlerde yeni dizisi Cesur ve Güzel'de oynamaya başlayan Tuba Büyüküstün'ün 60 bin lira aldığı, Poyraz Karayel'de rol alan Burçin Terzioğlu'nun 80 bin lira aldığı iddia edildi. Bu rakamlar için taraflardan resmi bir açıklama yapılmadı.

Engün Akyürek en son Kara Para Aşk dizisinde rol almıştı

Başarılı oyuncunun Tuba Büyüküstün ile rol aldığı Kara Para Aşk dizisi yabancı ülkeler içerisinde en çok da Arap kanallarında izlenme rekoru kırıyor. Ünü kıtalar arasında farklılık gösteren Engin Akyürek özellikler Arjantin'de Kara Para Aşk dizisinin hayranları tarafından oldukça seviliyor.  

Fahriye Evcen Kimdir?

4 Haziran 1986 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu, Almanya'da büyüdü. Bir gezi için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan onu keşfetti ve yapımcılarla tanıştırdı. Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırarak yıldızı parlayan oyuncu herkes tarafından tanınmış oldu. Necla ve Oğuz'un yaşadığı olayların anlatıldığı Yaprak Dökümü'nde dizinin sevilen karakterlerinden birisi oldu. Cennet ve Aşk Tutulması adında iki sinema filmine imza atan Evcen, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden tamamladı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le beraberlik yaşayan Evcen, yine Özçivit'le beraber Aşk sana benzer adlı sinema filminde oynadı.

Sizde bize  Fahriye Evcen ve Engin Akyürek Ölünceye Kadar Dediler adlı haberimiz hakkındaki fikirlerinizi söylemek isterseniz yazımızın altında bulunan yorum kısmına düşünce, eleştiri ve dileklerinizi yazabilirsiniz. Yorumunuz editörümüzün onayının ardından yayınlanacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.