Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bunu da size söyleyeyim; tehlikelisiniz, satabilirsiniz anında!"

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bunu da size söyleyeyim; tehlikelisiniz, satabilirsiniz anında!"
Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kendi mahallesinden sert eleştiriler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Fatih Portakal, sert eleştirilerine yenilerini ekledi.

28 Mayıs hezimeti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kendi mahallesinden sert eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Seçim öncesi övgüler düzdüğü Kemal Kılıçadaroğlu'na yönelik, 28 Mayıs yenilgisinin ardından sert eleştiriler yönelten Gazeteci Fatih Portakal, yüksek dozajlı eleştirilerine yenisini ekledi.

Portakal, Kılıçdaroğlu'na yüklenirken, "İlkeniz ve prensibiniz yok Kemal Bey. Arkadan iş çevirmişsiniz, ikinci turda yaşananlar ortada. Ben parti lideri olsam size güvenmem. Partinizdeki insanları satıp, pervasızca kurulunuzdan onay almadan anlaşma yapıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"İLKENİZ YOK, PRENSİBİNİZ YOK"

Fatih Portakal sosyal medya kanalından yayınladığı videosunda şunları söyledi:

"Türkiye'yi düşünen muhalefet partileri bir araya gelmeli" diyen ve aklı ittifakta olan bir Kılıçdaroğlu var. Tabiki ittifak önemli ama sizinle kim ittifak kuracak? Arkadan iş çevirmişsiniz Kemal Bey. İkinci tur öncesi yaşananlar ortada. Zafer Partisi ile yapılanlar ortada. İlkeniz ve prensibiniz yok. Son bir haftada 3 bakanlık ve MİT Müsteşarlığı vermişsiniz.

"PARTİSİNİN ÇALIŞANLARINI SATAN BİR İNSANDAN BAHSEDİYORUZ..."

Sonra çıkıp bir de "pişkin pişkin ben kendi hissemden verdim"... Neyin hissesi ya... Partisinin çalışanlarını satan bir insandan bahsediyoruz. Onların arkasından konuşan bir insandan bahsediyoruz. Hiçbir şey olmamış gibi başarısızlık hikayesinden başarı hikayesi çıkarmaya çalışan bir insandan bahsediyoruz.

"TEHLİKELİSİNİZ, SATABİLİRSİNİZ"

Sizinle kim yürür? Bu aşamadan sonra Meral Akşener mi veya Altılı Masa'nın diğer ismi Ahmet Davutoğlu mu, Ali Babacan mı, Saadet Partisi lider mi, Gültekin Bey mi? Kim yürüyecek sizinle, kimi ikna edebileceksiniz? Ben parti lideri olsa güvenmem. Hem partinizdeki insanları satıyorsunuz, hiç acımanız yok. Diğer taraftan da pervasızca, hiç bir kurulunuzdan onay almadan anlaşma yapabiliyorsunuz. Bu nedir ya? Böyle bir liderliği mi var? Ondan sonra da çıkmışsınız, tekrar ittifak yapalım. Bence kimse sizinle yol yürümek istemez. Tehlikelisiniz, satabilirsiniz anında. Bunu da size söyleyeyim... "

Fatih Portakal'ın bu sözlerine CHP ve Kııçdaroğlu cephesinden nasıl bir yanıt geleceği merak ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.