Filede haklı sevinç

Filede haklı sevinç
Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, bu haftayı galibiyetle kapatarak play-off yolunda kayıp yaşamadı

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, bu haftayı galibiyetle kapatarak play-off yolunda kayıp yaşamadı. Ligde kritik haftalara girilirken, birbirinden zorlu müsabakalara çıkan sarı-siyahlılar en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını indirmenin hesaplarını yapıyor. Bu anlamda puan kaybına tahammülü olmayan temsilcimiz, konuk ettiği Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

ZOR AMA İMKÂNSIZ DEĞİL

Ligde son 2 haftaya girilirken, play-off’a kalma hesapları yapan Büyükşehir Belediyespor, kazanmaktan başka çaresi yok. Play-off’lara sıralamada ilk 5’in giderken, sarı-siyahlılar, 6. sırada yer alıyor. Bir üst basamak ile arasında sadece bir galibiyetlik fark bulunan Büyükşehir’de tek hedef bu hafta lider ile oynanacak maçı kazanmak. Temsilcimiz, lider Jeopark Kula karşısında galip gelirse büyük bir avantaj elde edecek. Maçı kaybettiği takdirde ise şansını mucizelere bırakacak.

“KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Rasim Acar, haklı bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle sevinçli olduklarını söyledi. Kalan maçlarının tümünü kazanmak istediklerini ifade eden Acar, “Zor bir süreçteyiz. Play-offlara kalmak istiyoruz. Bu nedenle kaybetme durumumuz olmamalı. Rakiplerimizin puan durumu da kritik. Onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz ve kendi oyunumuz en iyi sergileyip inşallah zoru başaracağız” (Seda Erciş)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.