"Fun Run Seri̇es" Başakşehi̇r etabıyla başladı

"Fun Run Seri̇es" Başakşehi̇r etabıyla başladı
Organizasyonun il etabını erkeklerde Muhammed Mustafa Karaarslan, kadınlarda ise Lütfiye Kaya birinci bitirdi


İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ'nin "İstanbul'u Koşuyorum" sloganıyla düzenlediği "Fun Run Series" yol yarışları, Başakşehir etabıyla başladı.

İBB ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Fun Run Series"in ilk etabı, Atatürk Olimpiyat Stadı yanında bulunan Olimpik Park Atletizm Tesisi'nde koşuldu.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İBB Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğlenceli koşu organizasyonunda, atletler 8 kilometrelik parkuru tamamlamak için ter döktü.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın işaretiyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yanında bulunan Olimpik Park Atletizm Tesisi içinden başlayan yarış, Kayaşehir dönüşünün ardından atletizm parkurunda son buldu.

"Fun Run Series" Başakşehir etabını erkeklerde Muhammed Mustafa Karaarslan 26.44'lük derecesiyle birinci, Eser Akiş 27.05'lik derecesiyle ikinci ve Ayhan Bulut 27.14'lük derecesiyle üçüncü sırada tamamladı.

Kadınlarda ise Lütfiye Kaya 33.46'lık derecesiyle birinci, Tonya Shevchenko 38.21'lik derecesiyle ikinci, Hülya Tanrıyaşükür ise 38.33'lük derecesiyle üçüncü oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.