Gastronomi dünyasının Pasta Şefi Numan Ulus, CheF'SAne El Lezzetleri'nde baklava eğitimi verdi

Türkiye Gastronomi Federasyonu (TUGAFED) Pastacılar Kurulu Başkanı ve Konya Aşçılar Derneği (KOGAT) Pastacılar Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı, Numan Ulus, gastronomi dünyasında adını duyurmuş değerli bir şef olarak, CheF'SAne El Lezzetleri işletmesinde bir baklava workshop’u düzenledi. Bu özel etkinlik, katılımcılara geleneksel Türk mutfağının zarif tatlarından biri olan baklavanın inceliklerini keşfetme fırsatı sundu.
BAKLAVA YAPIMININ TÜM AŞAMALARI ANLATILDI
Workshop’ta, baklava yapımının tarihsel kökenleri ile başlayan eğitimin, hamur açma teknikleri, iç malzeme karışımları ve pişirme aşamaları gibi her bir detay ayrıntılı bir şekilde katılımcılara aktarıldı. Katılımcılar, Numan Ulus şefin rehberliğinde, baklavanın her aşamasını birebir deneyimleyerek hem öğrenme fırsatını buldular hem de tatlı kültürünün derinliklerine yolculuk ettiler.
EĞİTİM BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Bu etkinlik, gastronomi dünyasında kaliteyi ve geleneksel tatları yaşatmanın önemini bir kez daha vurguladı. Katılımcılar, etkinlik sonunda hem yeni bilgiler edinmenin hem de geleneksel lezzetlerin sırlarını öğrenmenin keyfini yaşadılar. CheF'SAne El Lezzetleri işletmesinin organizasyonu, büyük beğeni toplarken, Numan Ulus şefimize katkılarından dolayı teşekkür edilerek etkinlik sonlandırıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.