Gece kulübünde hesap kavgası

Gece kulübünde hesap kavgası
İzmir’in Kınık İlçesi’nde, bir gece kulübünde hesap yüzünden çıkan ve bıçakların da kullanıldığı kavgada, işyerinin müdürü Erdal Han (37) yaşamını yitirirken, garsonlardan Zeynel Gök ağır yaralandı.

Yayakent Mahallesi’ndeki gece kulübüne gelen M.İ., H.P., B.K., B.K., F.K. ve H.P. bugün saat 03.00 sıralarına kadar içki içip, eğlendi. Gecenin sonunda adisyona itiraz eden dost grubu ile gece kulübünün çalışanları içinde münakaşa çıktı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönüştü. Kavgada, gece kulubünün sorumlu müdürü Erdal Han, sol kolu ve boynundan, garsonlardan Zeynel Gök ise karnından bıçakla yaralandı. Ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki yaralıdan Han, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Gök’ün ise tedavisinin sürdüğü, halini ciddiyetini koruduğu bildirildi. Jandarma olayın peşinden kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikat sürerken, Han’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Erdal Han’ın, otopsinin peşinden memleketi Konya’nın Akşehir İlçesi’ne götürülüp, toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.