Geleceğin İçin Oku

Geleceğin İçin Oku
Geleceğe Yatırım Topluluğu (GEYAT) tarafından hayata geçirilen “Geleceğin İçin Oku” Projesi kapsamında köy okullarında anlamlı bir çalışma yürütülüyor.

2016 yılında Selçuk Üniversitesi bünyesinde oluşturulan bir öğrenci topluluğu olan Geleceğe Yatırım Topluluğu’nun “Geleceğin İçin Oku” projesi köy okullarında okuyan ilkokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırılması projesi olarak büyük ilgi çekiyor. “Geleceğin için Oku” projesi kapsamında köy okullarında kitap okuma saatleri düzenleniyor. Gönüllü grup üyeleri her hafta düzenli şekilde köy okullarına giderek kitap okuma saati düzenliyor. Okuma saatlerinde sesli okuma ve sessiz okuma yapılıyor. Öğrencilere teslim edilen kitaplar haftalık değiştiriliyor. Böylece bir yıl boyunca öğrencinin ortalama 30 kitap okuması sağlanıyor.

Proje ile gönüllü üyelere sosyal sorumluluk bilinci ve özgüven kazandırmak, köy okullarındaki öğrencilere kitap okuma alışkanlığı edindirmek, öğrencilerin hayal gücünü genişletmek ve imkanı olmayan köy okullarına kitap desteği vermek amaçlanıyor.

Haber:Asuman Oflaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.