Gelecek Partisi’nden imza kampanyası

Gelecek Partisi’nden imza kampanyası
Gelecek Partisi'nin Geçim İçin Seçim” sloganı ile başlatılan imza kampanyasının Konya ayağı partililerin katılımı ile başlatıldı.

Gelecek Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu kararı ve Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile Türkiye genelinde “Geçim İçin Seçim” sloganı ile başlatılan imza kampanyasının Konya ayağı partililerin katılımı ile başlatıldı. İl Başkan Vekili Ahmet Arslan, “Ülkemiz son yıllarda maalesef derin bir ekonomik ve siyasi krizin içerisine girmiştir. Bu krizin sorumlusu halkın yüzde 52’sinin desteğiyle iktidara gelen hükümettir. Hükümet liyakatsiz kadrolarıyla, akla ve ekonomi bilimine aykırı ekonomi politikalarıyla bu krizin tek müsebbibidir. Mevcut iktidarın ve onun liyakatsiz kadrolarının yaşanan bu krizi çözebilmesi mümkün değildir. Hükümetin krizi çözeceğine yönelik milletimizin umudu da kalmamıştır. Artık yapılacak bir erken seçimle iktidarın değişimi zorunlu hale gelmiştir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.