Gelecek Partisi’nden Kadınhanı’na Ziyaret

Gelecek Partisi’nden Kadınhanı’na Ziyaret
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve başkan yardımcılarından oluşan bir heyet, Kadınhanı İlçe teşkilatı tarafından organize edilen 5 yüz kişilik katılım ve esnaf ziyaretleri için Kadınhanı’na gitti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve başkan yardımcılarından oluşan bir heyet, Kadınhanı İlçe teşkilatı tarafından organize edilen 5 yüz kişilik katılım ve esnaf ziyaretleri için Kadınhanı’na gitti. Ziyaretler kapsamında Kadınhanı’nda esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen İl Başkanı Hasan Ekici de İktidar mensuplarının artık halktan uzak yaşadıklarını dile getirirken, “Halkımızın sıkıntısını biliyoruz, çünkü daima vatandaşlarımızla birlikteyiz. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyoruz, dövizi kontrol edemeyen iktidar mensupları üreticinin çektiği sıkıntılardan habersiz yaşıyorlar. Halka verecek cevapları olmadığı için halkın içine girmekten korkuyorlar. Bizler başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte halkımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.