Gelecek Partisi’nden KGC’ye ziyaret

Gelecek Partisi’nden KGC’ye ziyaret
Gelecek Partisi’nden KGC’ye ziyaret

Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ve beraberindeki partililer Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Parti İl Başkanı Hasan Ekici ve beraberindeki partililer Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Feramuz Üstün, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olması nedeniyle, danışmanlığı, bakanlığı ve başbakanlığı döneminde Konya’da başlatılan ancak daha sonra yarım kalan tüm proje ve yatırımlardan haberdar olduklarını ve önümüzdeki dönemlerde bu çalışmaların kaldığı yerden devam etmesi için çalıştıklarını söyledi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Erhan Dargeçit ise cemiyet olarak ortak paydası ülke çıkarları olan tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını, siyasi yarışın asıl hedefinin ülkeye hizmet etmek olması gerektiğini vurgulayarak, Gelecek Partisi’ne de bu yolda başarılar dilediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.