Gemlik Basketbol: 72-Beysu Konyaspor:90

Gemlik Basketbol: 72-Beysu Konyaspor:90
Türkiye Basketbol Ligi: Akran Gemlik Basketbol:72- Beysu Konyaspor Basketbol: 90

Beysu Konyaspor, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda 8. haftasında Akran Gemlik Basketbol’a konuk oldu.

Gemlik Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye; Matt Morgan, Tayfun Erülkü, Can Özcan, Hazer Avcı ve Abdoulaye Gueye ilk 5’iyle başlayan Okan Çevik’in Konyaspor’u baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu.

İlk çeyreği 27-16 önde kapatan yeşil-beyazlılar, devre arasına 51-38 önde girdi. 3. çeyreği de 70-55 önde geçen Beysu Konyaspor mücadeleden de 90-72 galip ayrılan taraf oldu.

GUEYE’DEN DOUBLE DOUBLE

Konyaspor’da; 17 sayı, 13 ribauntla double double yapan Senegalli pivot Gueye ile 22 sayı, 5 asist, 3 ribauntluk performans sergileyen Amerikalı gard Matt Morgan, galibiyetin mimarı isimler olurken, Can Özcan; 13 sayı, 7 ribaunt, Hazer Avcı; 10 sayı, 6 ribaunt, 2 asist, Mehmet Özdoğan da 9 sayıyla, galibiyette öne çıkan isimler oldu.

Ev sahibi Gemlik’te ise Darnell Edge’nin 20, Önder Atun’un 17 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

7. GALİBİYETİNİ ALDI

Bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetini alan Beysu Konyaspor, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İkili averajla lider durumda olan Samsunspor’un evinde Finalspor’a yenilmesi halinde yeşil-beyazlılar haftayı lider olarak kapatacak.

Beysu Konyaspor ligin 9. haftasında 29 Kasım 2021 Pazartesi günü TED Ankara Kolejlileri konuk edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.