Genç ASKON Genel Başkanı Çelikoğlu:

Genç ASKON Genel Başkanı Çelikoğlu:
"Ülkemiz turizm alanında ciddi bir algı operasyonu ile karşı karşıya"

ADIYAMAN (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç (ASKON) Başkanı Harun Reşit Çelikoğlu, "Ülkemiz turizm alanında ciddi bir algı operasyonu ile karşı karşıya" dedi.

Çelikoğlu, derneklerinin Adıyaman Şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, ASKON'un geçici dostlukların değil, kalıcı dostlukların bir arada olduğu bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Gençlerin bu ülkenin bugünü, yarını ve vicdanı olduğunu ifade eden Çelikoğlu, toprağına aşık gençlerin ülkeye hizmet etmek için var gücüyle çalıştıklarını vurguladı.

Konuşmasında turizm teşvik paketine değinen Çelikoğlu, şunları söyledi:

"Ülkemiz turizm alanında ciddi bir algı operasyonu ile karşı karşıya. Bugün ülkemizin etrafı yangın yerine dönmüş durumda. Birçok ülkede sıkıntılar yaşanırken, savaş yaşanırken, bizim ülkemizde de PKK ve diğer örgütler kullanılarak ülkemize zarar verilmeye çalışılıyor. Ciddi bir algı operasyonu ile eylemler gerçekleştiriliyor. Tabi bugün izlediğimiz zaman Çin’den Avrupa’ya kadar birçok ülkede televizyonlarda Türkiye'de bir savaş ortamı gösterilmeye çalışılıyor. Tabi bu algı operasyonları bizim düşmanlarımız için meşhur bir taktik. Umarım biz de en iyi bir şekilde bunun cevabını halk olarak birlikte olup, irademizi ortaya koyup inşallah en yakın zamanda bu tür sıkıntıları çözüp, bertaraf etmiş oluruz."

Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın da Genç ASKON'un bugün Türkiye'nin genç dinamizmini had safhaya taşıyacak en köklü kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.