Genç ASKON’dan anlamlı kampanya

Genç ASKON’dan anlamlı kampanya
Genç ASKON Konya Şubesi, Ramazan ayının son haftasını anlamlı bir etkinlikle kapatarak Kızılay işbirliği ile şube binasında kan bağış kampanyası düzenledi

Genç ASKON Konya Şubesi, Ramazan ayının son haftasını anlamlı bir etkinlikle kapattı. Kızılay işbirliği ile şube binasında kan bağış kampanyası düzenlendi. Etkinliğe Genç ASKON Konya Şube Yönetimi, üyeleri ve davetli çok sayıda iş adamı katıldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt, kan bağışının önemine dikkat çekti.
Başkan Bozkurt, “Pandemi ve Ramazan sebebiyle kan stoklarımızda ciddi bir azalma olması bizleri harekete geçirdi. Kızılay ile görüşerek bir bağış etkinliği başlattık. Tüm üyelere ve çevremizdeki iş adamlarına duyurduk. Çok şükür yoğun bir katılım oldu. Bu mübarek günlerde böylesine güzel bir kampanyaya destek vererek bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu konuda hepimiz hassas olmalıyız. En yakın bağış noktasına herkes kan bağışında bulunmalı. Bu etkinliği mutat aralıklarla yapmayı planlıyoruz” dedi. 
Kan bağışında bulunan iş adamları da böyle güzel bir kampanyadan dolayı Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt ve yönetimini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.