Genç çiftçi ve kadın çiftçilere eğitim verilecek

Genç çiftçi ve kadın  çiftçilere eğitim verilecek
Selçuk Üniversitesi ve Ziraat Bankası eğitim iş birliği protokolü imzaladı.

Selçuk Üniversitesi ve Ziraat Bankası; Bankanın “Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi Kredi Paketleri Kapsamındaki Sertifikasyon Süreci”ne ilişkin eğitim iş birliği protokolünü imzaladı. Protokol çerçevesinde genç çiftçi ve kadın çiftçilere süt sığırcılığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığı, etlik piliç yetiştiriciliği, arıcılık, seracılık, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği konularında çevrim içi eğitim verilecek.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KÖKLÜ KURUM

İmza töreninde konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Selçuk Üniversitesi, yükseköğretim kapsamında bölgenin en köklü eğitim kurumu. Diğer taraftan Ziraat Bankasının çiftçilere sunduğu destekler, kredilerle ilgili yanlarında duruşu tartışılmaz. Bu iş birliğinin Konya'da olması çok önemli. Şehrimiz önemli bir tarım merkezi. Çiftçilerimizin geleceğe yönelik üretimlerin içerisinde yer alması çok kıymetli. Desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ziraat Bankası Konya Bölge Müdürü Naci Çınar da protokolün Selçuk Üniversitesi, Ziraat Bankası ve çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek “Protokolümüzün inşallah daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.” diye konuştu. Protokol törenine Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu ve Ziraat Bankası Konya Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Ahmet Şener eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.