Genç Hareket baba ve oğulları sabah namazında buluşturdu

Genç Hareket baba ve oğulları sabah namazında buluşturdu
Genç Hareket Konya, gençlik alanında çalışmalarına devam ediyor.

Genç Hareket Konya, gençlik alanında çalışmalarına devam ediyor. Sabah namazı buluşmalarında bu hafta ortaokul ve liseli gençler ve babaları ile baba ve oğul sabah namazı etkinliğinde bir araya geldi.

Genç Hareket sabah namazında Amber Reis Camiinde baba ve oğul sabah namazı buluşmasında bir araya geldi. İMH Konya ve Genç hareket biriminin, gönüllülerinin katıldığı sabah namazının ardından İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Merkez Binasında çorba ikramı gerçekleştirildi.

Çorba ikramında sonra Genç hareket Konya Başkanı Emre Sarıkaya düzenli olarak sabah namazı programı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sarıkaya, “Sabah namazında bu hafta Ortaokul ve liseli öğrencilerimizi babaları ile bir araya geldik. Hareketimizin bir bütün olması için tanıdığımız gençlerin babalarını tanımak, tanıdığımız abilerin çocuklarını tanımak için bu etkinliklere devam edeceğiz. Biz hakka hizmet yolunda bir aile olmak için gayretimiz devam edecek” dedi.

genc-hareket-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.