“Gençlerle geçen yaz 2014"

“Gençlerle geçen yaz 2014"
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yaz hayata geçirilen ve on binlerce gencin Türkiye'nin dört bir yanında doyasıya bir tatil yaşadığı yaz kampları programlarının kapanış lansmanı, 24 Eylül Çarşamba günü düzenlenen etkinlikte gerçekleştirilec

"Gençliğimiz Geleceğimiz" sloganıyla geçtiğimiz yaz çok sayıda projeyi hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı, etkinlikler kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde milyonlarca gence ulaştı. Gerek gençlik merkezi üyesi gençlerle, gerek sporcu ve sanatçılarla desteklenen projelerin kapanış lansmanında 100 görsellik fotoğraf sergisi de konuklara sunulacak.

 

ŞAMPİYONLAR GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAK

Kapanış lansmanında gençlik merkezleri proje ve kurslarından doğa ve deniz gençlik kamplarına, gençlik değişim programlarından, genç kaşifler trenine kadar onlarca projenin detayları ve sonuçları da konuklara aktarılacak.

Ankara, Kırıkkale, Bolu, Sakarya, Kocaeli, Konya ve Sakarya'dan 700 gencin ve Türkiye- Güney Kore değişim programı kapsamında ülkemizde bulunan 23 Güney Koreli misafirimizin de hazır bulunacağı etkinliğe çok sayıda şampiyon sporcu da katılacak. Kapanış lansmanında, Türkiye'nin adını uluslararası arenada başarıyla duyuran Kenan Sofuoğlu, Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Şahika Ercümen ve Gizem Girişmen gibi şampiyonların yanı sıra efsane golcü Tanju Çolak ve sanatçı Murat Kekilli de yer alacak.

24 Eylül Çarşamba günü Bakanlık Konferans Salonu'nda saat 14'de gerçekleştirilecek lansmana Bakan Çağatay Kılıç'ın da katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.