Gençlik Meclisi Yeni Yönetimi Belirlendi

Gençlik Meclisi Yeni Yönetimi Belirlendi
 Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yeni başkan ve yönetim kurulu belirlendi.

 Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yeni başkan ve yönetim kurulu belirlendi.

Gençlik Meclisi Genel Kurulu, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Tahir Akyürek, toplantıda yaptığı konuşmada, Genlik Meclisi'nin Konya’nın şehir meclisinin bir yansıması olduğunu ve yıllardır önemli hizmetlere imza attığını ifade etti.

Öğrencilik dönemlerinde hedefleri olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, "Bunların bir kısmını gerçekleştirdik. Hedefimiz büyük. Türkiye'nin yeniden lider ülke olması, büyük Türkiye idealine ulaşması için yapmamız gereken çok fazla çalışma var. Eksik kalanları sizler tamamlayacaksınız. Hedeflerinizi mutlaka büyük tutun" dedi.

Genel Kurul’da yapılan oylamada Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yeni yönetimi ve divan üyeleri belirlendi. Yeni başkanı Bünyamin Nokta oldu. Nokta, çok çalışarak Gençlik Meclisi’ni daha ileri seviyelere taşıyacaklarını ifade etti.

Akyürek, Genel Kurul’da Gençlik Meclisi’nin önceki başkanı Muhammed Emin Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, günün anısına plaket ve çini sikke takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.