GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI
Ligde yarın Uşak Sportif ile karşılaşacak olan Dev Kartallar’da hazırlıklar tamamlanıyor. Sezonun ilk yarısında galip gelen yeşil-beyazlılarda hedef kendi seyircisi önünde yine kazanmak

Seda Erciş/

 

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden ve 22. hafta maçına çıkmayı hazırlanan temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te geri sayıma geçildi. Sahasında ve seyircisi önünde kritik Muratbey Uşak Sportif maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son teknik ve taktik çalışmalar ile bitirecek. Hafta boyunca yoğun antrenmanlar gerçekleştiren temsilcimiz, ligde yakaladığı havayı sonlandırmamak için büyük bir ciddiyetle çalışmalarını sürdürdü. Üst üste iki galibiyet elde eden ve bu seriyi devam ettirmek isteyen temsilcimiz Uşak Sportif maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Temsilcimiz, puan cetvelinde 9 galibiyet ile üçlü averaj sonunda onuncu sırada bulunurken Uşak temsilcisi 8 galibiyet, 13 yenilgi ile averajla on üçüncü sırada yer alıyor.

İLK YARIDA KAZANMIŞTIK

Torku Konyaspor, ilk yarının yedinci haftasında deplasmanda 82-86’lık skorla rakibini geçmeyi başarmıştı. Zorlu deplasmandan 4 sayı fark ile evine dönen yeşil-beyazlılar, yarın sahasında oynayacağı maçı yine kazanmayı hedefliyor. Öte yandan temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmazken, takımın uyum sorunun çözülmesi teknik ekibi sevindiriyor. 

ASİST SİLAHI “RASİC”

Geride kalan 21 hafta sonunda 15 maçta forma giyen Troy De Vries, 18.6 sayı ortalaması ile takımın sayı lideri olurken, Aleksandar Rasic forma giydiği 20 maçta 3.55 asist ortalaması tutturarak hücum organizasyonlarında Aziz Bekir’in en önemli silahlarından biri oldu. Sean Williams ise 21 maç sonunda 7.14 ribaund ve 1.85 blok ortalamaları tutturdu ve pota altındaki en etkili isim olarak dikkat çekti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.