Gökhan Tozoğlu’nun Özdağ Tepkisi Sürüyor

Gökhan Tozoğlu’nun Özdağ Tepkisi Sürüyor
İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk’un partiden ayrılmalarına ilişkin, “İYİ Partililer, Cumhuriyet'in kuruluş değerlerine sonuna kadar bağlı...

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk’un partiden ayrılmalarına ilişkin, “İYİ Partililer, Cumhuriyet'in kuruluş değerlerine sonuna kadar bağlı, vatanlarını canlarından çok seven, ülkelerinin kalkınmasını, insanımızın müreffeh olmasını isteyen bu çerçevede mücadele etmekten korkmayan insanlardır. Bu nedenle artık Sn. Özdağ ve Sn. Koncuk ne söylerlerse söylesinler partililerimiz nezdinde bir değeri ve karşılığı bulunmamaktadır” dedi.

 Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk’un başlattığı FETÖ tartışmalarının ardından parti disiplin kurulu toplandı. Konuyla İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu yazılı bir açıklama yaparak, Özdağ’ın ve Koncuk’un söylemlerinin bir değerinin olmadığını dile getirdi. Konuyla ilgili tartışmaların faydasız olduğuna da belirten Tozoğlu, “Son olarak bu sabah Sn. genel başkanımız gündemdeki tartışmalar ve daha doğrusu iftiralarla ilgili olarak açık, net ve anlaşılır ifadelerle süreci değerlendirmiştir. Bu anlamda artık malayani tartışmaların kimseye bir faydası yoktur” dedi.

“ONLAR AÇISINDAN İYİ PARTİ SÜRECİ ZİHİNLERİNDE TAMAMLANMIŞ”

 Koncuk ve Özdağ’ın yeni bir siyasi yaşam oluşturmak istediklerine dikkat çeken Başkan Tozoğlu, “Görünen o ki Sn. Özdağ ve Sn. Koncuk bundan sonraki siyasi yaşamları için bir hikâye oluşturmak istemekteler. Onlar açısından İYİ Parti süreci zaten zihinlerinde tamamlanmış, partiye olan aidiyetleri de sadece kâğıt üzerinde kalmıştır. Bu hikâyeye bir temel, bir gerekçe oluşturmak için de kendilerince İYİ Parti içerisinde Türk milliyetçilerinin tasfiye edildiği partinin kimliksizleştirildiği gibi sığ ve anlamsız bir tez üzerinden hareket etmekteler. Sn. Özdağ'ın iyiniyetli olmayan yaklaşımlarının sadece büyük kongre süreci sonrasında ortaya çıktığını düşünürsek yanlış yapmış oluruz. Özellikle geçen yıl şehrimiz de dahil olmak üzere birçok il ve ilçede mesnetsiz bir biçimde aynı zaman diliminde açılan amacı sadece ve sadece partimizi karıştırmak olan kayyum davalarının organizasyonunda kendisinin bilgisi ve dahli vardır. Ancak amaçlarına ulaşamamışlardır” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİLİLER, CUMHURİYET'İN KURULUŞ DEĞERLERİNE SONUNA KADAR BAĞLI, MÜCADELE ETMEKTEN KORKMAYAN İNSANLARDIR”

İYİ Parti’nin yükselişini sürdüreceğine vurgu yapan Tozoğlu, “Sn. Özdağ ve Sn. Koncuk'un amaçlarına ulaşmaları zaten imkân dahilinde değildir. Öyle ki İYİ Partililerin referans noktası genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliği, partimizin kuruluş ilkeleridir. Bu ilkelerden taviz vermek mümkün değildir. Hiyerarşik olarak en yukarıdan aşağıya doğru İYİ Partililer, Cumhuriyet'in kuruluş değerlerine sonuna kadar bağlı, vatanlarını canlarından çok seven, ülkelerinin kalkınmasını, insanımızın müreffeh olmasını isteyen bu çerçevede mücadele etmekten korkmayan insanlardır. Bu nedenle artık Sn. Özdağ ve Sn. Koncuk ne söylerlerse söylesinler partililerimiz nezdinde bir değeri ve karşılığı bulunmamaktadır. Daha önce kendilerine hasbelkader sempati besleyen partililerimiz ve vatandaşlarımız da niyetlerinin halis olmadığını görmüştür. Başta sayın genel başkanımız ve bizler teşkilatlar olarak sahadayız. İYİ Parti'nin yükselişini görüyoruz. Bu yükseliş sürecek ve Allah'ın izniyle partimiz iktidar olacaktır. Bundan başkası kim ne söylerse söylesin laf-ı güzaftır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.