Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay’dan Mehmetçiğe moral ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay’dan Mehmetçiğe moral ziyareti
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Diyarbakır Sur’daki görevinden izinli olarak ailesinin yanına gelen jandarma...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Diyarbakır Sur’daki görevinden izinli olarak ailesinin yanına gelen jandarma özel harekatçı Mehmetçiği evinde ziyaret etti.

Duruay, ziyarette, vatan savunmasında gösterdikleri kahramanlıklardan dolayı tüm asker ve polislere teşekkür etti.

Duruay, "Gölbaşılı askerin nezrinde canla başla bu vatanı korumak için görev yapan tüm askerlerimize minnet duyuyoruz. Vatani görevinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Vatan savunması her şeyden üstün bir görevdir. Bizler, siz kahraman askerlerimiz sayesinde rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyabiliyoruz. Bu kutsal görevi yerine getirirken yitirdiğimiz tüm şehitlerimizi de bir kez daha şükran ve rahmetle anıyorum. Vatan size emanet hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Duruay ve eşinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sur’da yaşananları anlatan kahraman Mehmetçik, "Başkan Duruay’ın destekleri bizi çok mutlu etti. Başkanın Sur’a gönderdiği hediyeler bizi çok duygulandırdı. Silah arkadaşlarım Ankara’ya geldiğimde Başkana selamlarını bizzat iletmemi rica etmişlerdi. Ben de bu isteği yerine getirmek istedim. Evime geldikleri ve bizleri yalnız bırakmadıkları için ben ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Duruay’ın eşi Hatice Duruay da Mehmetçiğin eşine ne zaman isterlerse bir abla gibi her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.