Gönüllü Gençlerden İzmir İçin Seferberlik

Gönüllü Gençlerden İzmir İçin Seferberlik
İzmir’in Seferihisar İlçesi açıklarında meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası depremden etkilenen minik yürekler için yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı(GSB) Konya Gençlik Merkezi ..

İzmir’in Seferihisar İlçesi açıklarında meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası depremden etkilenen minik yürekler için yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı(GSB) Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü üyeleri minik yüreklere ulaştırılmak üzere AFAD koordinasyonunda çalışmalar gerçekleştiren Aziz Şehitlerimize Grubu'na göndermek için çeşitli hediyelerden oluşan hediye kolileri hazırladı.

gonullu.jpeg

MİNİK YÜREKLERE BİR TEBESSÜM

AFAD koordinasyonunda ‘Aziz Şehitlerimize Grubu’ tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan programlarda minik yüreklerin yüzlerinde tebessüm olacak kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar çocuklar için pandemi kurallarına uyularak hazırlandı. Çalışma hakkında bilgi veren GSB Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü yetkilileri, '' Şehitlerimize Grubu tarafından gönüllü olarak gerçekleştirilen etkinlik ve faaliyetlere bizlerinde bir katkısı olsun diyerek arkadaşlarımız ile birlikte 1 gün gibi bir sürede oyuncak ve çeşitli kırtasiye malzemelerini hazırlayarak minik yüreklere ulaştırılması için kargoya teslim ettik. İzmir'imiz için, minik yürekler için çalışmalarımız devam edecektir. Medya Kulübümüzde bulunan değerli ekip arkadaşlarımıza, her zaman bizlerin yanında olan çok değerli müdürlerimize, Konya Gençlik Merkezi ailemize, kahraman şehitlerimiz anısına faaliyetler yürüten Aziz Şehitlerimize Grubu'na ve Grup Kurucusu Sevda Özer'e ve son olarak bizlere güvenip inanıp destek verenlerimize sponsorlarımıza bu vesileyle bir kez daha çok teşekkür ederiz'' şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.