Gönüllü hanımlar Konya'da üye çalışması yapıyor

Gönüllü hanımlar Konya'da üye çalışması yapıyor
 Editör
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Ekibi Konya'da üye çalışmaları yürütüyor. Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Ekibi "Hamle Ekibi", Konya'da 3 günlük üyelik çalışması başlattı.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Ekibi "Hamle Ekibi" olarak 3 gün boyunca Konya'da üyelik çalışmaları yürütüyor. Ekip, Türkiye'nin büyük illerini gezerek üye çalışmalarını hızlandırmayı, partinin 500.000 üyeye ulaşmasını sağlamayı ve seçimlere desteği artırmayı hedefliyor.

n-yrprrrr-5.jpg

Konya'ya uzun bir aradan sonra geldiğini belirten Hamle ekibi Başkanı Fatma Nuray Mete, '' Konya milli görüş kalesi geldiğimiz vakitten itibaren üye yapıyoruz, çalışıyoruz. Çalışmalarımız, farklı illerden gelen mücahide kardeşlerimizle birlikte Türkiye'nin büyük illerini gezerek destek verme şeklinde ilerliyor. Üye çalışmalarını hızlandırmak, Yeniden Refah Partisi'nin 500.000 üyeye ulaşması için gayret etmek ve seçimlere olan desteği artırmak için çalışmalar içerisindeyiz. Yaklaşık 20 kişilik bir ekiple Konya'dayız. Konya'nın birkaç yerinde, işlek ve kalabalık alanlarda, fazla üyenin katılımı olabileceğini düşündüğümüz yerlerde stantlar açtık. Standlarımız yoğun ilgi görüyor ve günde yüzlerce üye yapıyoruz. Ayrıca stant çalışmalarımız devam edecek. Bu işi yapmaktan çok mutluyuz. Hepimiz gönüllü olarak görev alıyoruz, hiçbir ücret karşılığı almıyoruz ve bunu zevkle yapıyoruz. 2 gün 3 gün burada misafiriz, akşam yolcuyuz" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.