Göz sağlığı ile ilgili her şey Dünyagöz’de

Göz sağlığı ile ilgili her şey Dünyagöz’de
Göz ile ilgili tüm branşlarda en kaliteli hizmeti veren Dünyagöz Hastanesi, Konya merkez ve ilçelerden gelen günlük 200’ü aşkın hastasına kapsamlı bir tedavi imkanı sunuyor.

Dünyagöz Hastanesi Şube Müdürü İrfan Yalçın ve Başhekim Prof. Dr. Ümit Kamış, medya günü etkinliğinde kuruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

 Şube Müdürü İrfan Yalçın, Dünyagöz Hastanesi’nin 2016 yılından bu yana Konya’da hizmet verdiğini ifade ederek, görme bozukluğu ve göz ile ilgili her türlü hastalıklarda kısa süre içerisinde Konya’nın ve bölgenin en önemli sağlık üssü haline geldiğine dikkat çekti.

Yalçın, “Konya’nın her yerinden, bölge illerden hatta yurt dışından hastalara verdiğimiz kaliteli hizmetten dolayı Konya’ya değer katan bir hastane haline geldik. Konya’da olmaktan çok mutluyuz” dedi.

dunyagoz-(2).jpeg

YURT İÇİNDE 20, YURT DIŞINDA 5 ŞUBE

Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Kamış ise Dünyagöz’ün Türkiye’de 20 ayrı şubesi olduğunu, İzmir şubesinin de 1 yıl içerisinde faaliyete başlayacağına dikkat çekerek, Almanya, Hollanda ve Gürcistan’da 5 şubeleri olduğunu söyledi. Kamış, “Dünyada ve ülkemizde referans bir merkez olma yolunda gidiyoruz. Türkiye’nin ilk branş hastanesi olan Dünyagöz, göz sağlığında akla ilk gelen hastane. Bizi bilmeyen yok. Köydeki yaşlı amca da Dünyagöz’ü işaret ediyor. Yüzde 100’e yakın bir memnuniyet ile hizmet etmekteyiz ve piyasa lideriyiz” diye konuştu.

EN MODERN CİHAZLARLA HİZMET

Dünyagöz’ün en modern cihazlarla tetkik ve tedavi sürecini yürüttüğünün altını çizen Kamış, “Hastanemizde gözle alakalı tüm branşların tetkik ve tedavisini yapmaktayız. Fiziki imkanlarımız oldukça yeterli ve konforlu. Çalışanlarımız özellikle doktor kadrosu olarak 1. sınıf. Yardımcı sağlık personellerimiz de oldukça kaliteli. Hastalarımız internet üzerinden rahat bir şekilde randevu alabilirler. Hangi doktorumuzdan randevu talep ediyorlarsa anında alabilirler. Muayene sürecinde hastalarımıza geniş bir tetkik yapıyoruz. Bu sayede hastalarımızın farkında olmadığı rahatsızlıkları da tespit edebiliyoruz. Operasyon uygun görülüyorsa hastanın durumuna göre gün içerisinde ameliyatlar yapılıyor ve kısa bir dinlenmenin ardından hasta taburcu ediliyor. Eğir uzak bir merkezden gelen bir hasta ise tek kişilik odalarımızda misafir ediliyor. Dünyagöz Konya Hastanesi olarak günlük 200 civarında hasta kabulü gerçekleştiriyoruz. Tüm şubelerde ise yıllık 1 milyonu aşkın hasta sayısına ulaşan Dünyagöz, alanında uzman kadrosuyla göz sağlığı konusunda en kaliteli hizmeti vermeye devam edecek” dedi. (Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.