"Göztepe maçı kolay olmayacak"

"Göztepe maçı kolay olmayacak"
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal: "Göztepe maçından alacağımız galibiyetle rakibimizin 2 puan önüne geçmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum"

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek "Bu maçtan alacağımız galibiyetle rakibimizin 2 puan önüne geçmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe karşılaşmasında galibiyet serilerine devam etmeyi istediklerini söyledi. Rakiplerinin seyircisiyle bütünleşen, bu anlamda deplasmana gelen takımlara baskı kuran bir ekip olduğunu dile getiren Günal, bu baskıyı kıracaklarına inandığını belirtti.

Ligin en hacimli ve sert takımı olduklarını savunan Günal, şunları söyledi:

"Ligde sadece iki mağlubiyet aldık. Umarım bu performansımızı devam ettirebiliriz. Bu hafta da galibiyet serimizin devam edeceğini düşünüyorum ama Göztepe maçı kolay olmayacak. Rakibimiz, taraftar ortamını ve iç saha avantajını çok iyi kullanan bir ekip. Bu maç, lig sonunda oluşacak play-off sıralamasına etki edecek. Şu an Göztepe averajla üzerimizde, 3. sırada bulunuyor. Bu maçtan alacağımız galibiyetle rakibimizin 2 puan önüne geçmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.