Grafik Tasarımcılarla ilgili soru önergesi

Grafik Tasarımcılarla ilgili soru önergesi
MHP Konya Milletvekili Esin Kara, grafik tasarımcıların kadrosu konusyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından cevaplandırılması istemiyle soru önergesi verdi.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, grafik tasarımcıların kadrosu konusyla ilgili

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından cevaplandırılması istemiyle soru önergesi verdi. kara önergesinde, “Bakanlığınız bünyesinde hizmet veren grafik tasarımcılar hangi kadro kapsamında istihdam edilmektedir? Bakanlığınız bünyesinde istihdam edilen grafik tasarımcı sayısı nedir? Boş kadro bulunmakta mıdır? Grafik tasarımcılar hangi görev tanımı içerisinde kurumunuz bünyesinde hizmet vermektedir? Hizmet sınıfları nedir? Grafik tasarım, hareketli görüntü montajı, animasyon gibi içerik üreten güzel sanatlar fakültesi mezunu personeller için özel bir hizmet sınıfı tanımı getirilmesi hakkında bir çalışma yapılması planlanmakta mıdır?” sorularını yöneltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.