“Güçlü Türkiye hedefi güçlü kadınlarla gerçekleşecek”

“Güçlü Türkiye hedefi güçlü kadınlarla gerçekleşecek”
AK Parti Selçuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında; "Güçlü Türkiye hedefimizi, güçlü kadınlarımızdan oluşan şanlı milletimizle gerçekleştireceğiz." dedi

AK Parti Selçuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında;  "Güçlü Türkiye hedefimizi, güçlü kadınlarımızdan oluşan şanlı milletimizle gerçekleştireceğiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı daha da ileriye götüreceğiz. Durmak Yok, Yola Devam!" dedi.

AK Parti Selçuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Yılmaz,8 Mart Dünya Kadınlar Günü̈ dolayısıyla yayımladığı mesajında, güçlü bir toplumun ancak güçlü kadınlarla inşa edilebileceğini vurguladı. Yılmaz, "Kadınların hayatın her alanında yer alması, toplumun refahı için önem taşımaktadır. Kadın, özellikle toplumun temel yapısını teşkil eden aile kurumunun sağlam değerlere sahip olabilmesinde büyük bir önem arz etmektedir. Üstlendiği misyonla toplumsal yapının demokratik temellerinin yükünü çeken kadınların, hayatın her alanında el üstünde tutulması gerekmektedir. Çünkü kadınlar, dokunduğu yeri güzelleştirir, o yüzden ülkemin her yerine kadın eli değmelidir." ifadelerini kullandı.

“AK Parti olarak değerlerimizden aldığımız bu sorumluluğun bilinciyle toplumsal hayatta kadın-erkek eşitliğinin sağlanması adına iktidarımız boyunca önemli adımlar atıldı. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın haklarına verdiği önem, kadınlarımızın omuzlarındaki yükün hafiflemesinde büyük bir etken olmuştur. Bugün siyasette, bürokraside, kamuda, iş dünyasında yer alan kadın sayısı Cumhuriyet tarihinin en üst seviyelerine ulaşmıştır. Kadınlarımızla ilgili meselelerdeki hassasiyetimizle kadının ‘toplumsal hayatta görünürlüğü’ ortadadır. Güçlü Türkiye hedefimizi güçlü kadınlarımızdan oluşan güçlü milletimizle gerçekleştireceğiz. Çünkü kadın, bir eliyle beşik sallarken diğer eliyle dünyayı sallar. Bu bilinçle çalışmalarımızı daha da ileriye götüreceğiz. Başta şehit ve gazilerin anneleri ve hanımları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygular ile kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.