‘Güle Oynaya Camiye Gel’ Yavru Vatan’da

‘Güle Oynaya Camiye Gel’ Yavru Vatan’da
Projesi Kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Protokol Yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük takdir ve beğeni toplayan Güle Oynaya Camiye Gel’  projesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirilecek. Projesi kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile protokol yapılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi’nce Konyalı çocuklara yönelik yapılan proje büyük takdir toplamıştı. 1 Temmuz 2018 ile 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 40 gün sabah namazında camiye gelen 40 binden fazla çocuğa Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilmişti. Konya’da uygulanan projeye 60 binden fazla başvuru olmuş ve böylelikle çocukların camiye gitmesini teşvik etmek amaçlanmıştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tüm Konya’nın son derece anlamlı olan Güle Oynaya Camiye Gel Projesi’ne büyük destek vermesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etmişti. Projenin şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uygulanması için protokol imzalanması planlanıyor. Projeye katılımın yoğun olacağı düşünülüyor. (Esra Örengül)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.