Gülhane Parkı'nda çay bahçesinin duvarının çökmesi

Gülhane Parkı'nda çay bahçesinin duvarının çökmesi
Çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketlerine götürüldü

İSTANBUL (AA) - Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 1'i kadın 2 kişinin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketlerine götürüldü.

Alınan bilgiye göre, dün çay bahçesinde duvar çökmesi sonucu yaşamını yitiren 2 kişiden biri olan 36 yaşındaki İsa Kılıç'ın cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak memleketi Samsun'a götürüldü.

Kılıç'ın, Anadolu yakasındaki bir sanayi sitesinde torna ustası olarak çalıştığı, kollarındaki ağrı nedeniyle iş yerinden izin alarak doktora gitmek için Avrupa yakasına geçtiği ve evine dönerken çay içmek amacıyla Gülhane Parkı'na uğradığı öğrenildi. Kılıç'ın yakınlarının olayda ihmal bulunduğu gerekçesiyle gerekli yasal işlemleri başlatacakları belirtildi.

Olayda yaşamını yitiren 21 yaşındaki Rümeysa Yözgan'ın da cenazesi yakınlarınca Adlı Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından memleketi Balıkesir'e götürüldü.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan genç kızın cenazesinin yarın memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.