Karatay Belediyesi'nden seçim sonrası ilk icraat!

Karatay Belediyesi'nden seçim sonrası ilk icraat!
 Muhabir
Karatay genelinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi, Çatalhöyük Mahallesi’nde fidan dikme programı düzenledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan Karatay’da ağaçlandırma ve yeşillendirme seferberliği kapsamında düzenlenen etkinliğe öğrenci ve öğretmenlerle birlikte katıldı. Önce öğrencilere fidan dikmenin öneminden bahseden Başkan Hasan Kılca, daha sonra fidanları öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.

whatsapp-image-2024-04-26-at-11-30-32.jpeg

whatsapp-image-2024-04-26-at-11-30-32-3.jpeg

KARATAY'DAN SEÇİM SONRASI İLK İCRAAT GERÇEKLEŞTİ!

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Bu gördüğümüz alan önceden atıl bir alandı. Dolgu malzemesi olarak birçok yerden çıkan temiz toprakları getirerek burada yaklaşık 84.000 metrekarelik bir alanda ağaçlandırma çalışması yapmak için kolları sıvadık. Bugün de çocuklarımızla gençlerimizle birlikte inşallah burayı ağaçlandırmaya başlayacağız. Her mahallemiz bizim için çok önemlidir. Tüm mahallelerimize birlikte hizmet edeceğiz. Karatay'ımızda amacımız kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırmaktadır. Geçtiğimiz 5 yıllık süre içerisinde 119 farkla birçok yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarıyla 1 milyon metrekare üzerinde ağaçlandırma ve Park çalışmamız olmuştu şimdi ise yeni bir başarı hikayesi yazma zamanı işte bugün de seçimden sonraki ilk icraatımız yeni bir fark alanında yeni bir ağaçlandırma sahasında bu hizmeti Bismillah diyerek başlatacağız.
Uzun yıllar bu bölgenin nefes alan nefes veren bir noktası olarak hizmet edecek. Burada çok güzel vakitler geçirecek insanlarımız bu ağaçlar büyüdüğü vakit burada ne güzel anılar biriktirilecek şimdiden hayırlı olsun diyorum emeği geçenleri tebrik ediyorum teşekkür ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-04-26-at-11-30-32-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-26-at-11-30-32-2.jpeg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.