Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci:

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci:
"AK Parti hükümeti burada tekrar huzuru tesis edecektir"

VAN (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, AK Parti hükümetinin bölgede tekrar huzuru tesis edeceğini belirterek, "Burada bir huzursuzluk ve sıkıntı var biliyorum. Bizim devletimiz muktedirdir. Bu şehir yine huzurun şehri olacaktır" dedi.

Çiftci, Van'ın Erciş ilçesinde Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti. İlçedeki yatırımlar hakkında Yaşar'dan bilgi alan Çiftci, burada yaptığı konuşmada, bölgeye AK Parti hükümeti döneminde çok büyük yatırımlar yapıldığını anlattı.

Erciş ilçesinin depremde çok büyük acılar yaşadığını ancak hükümetin destekleriyle şehrin yeniden inşa edildiğini anımsatan Çiftci, "Türkiye'nin en büyük hibe projelerinden biri olan içme suyu projesi devam ediyor. Onun da bakanlık nezdinde takibini yapacağız. Ben tüm kalbimle inanıyorum ki, Erciş dün olduğu gibi bugünde geleceği çok parlak bir şehir olacak. Erciş, mutlaka yine cazibe merkezi olacak. Bu değişim ve dönüşümü inşallah hep birlikte yine yaşayacağız" diye konuştu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Çiftci, "Bu şehri yıkıntı, kötü görüntüden kurtarmamız gerekiyor. Ortak akılla herkesin siyasi düşüncesinden, siyasi geleceğinden arınarak bu kentin önceliklerine sahip çıkması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Erciş'in yeniden cazibe merkezi olması için çaba göstereceklerini vurgulayan Çiftci, şunları söyledi:

"Burada bir huzursuzluk ve sıkıntı var biliyorum. Bizim devletimiz muktedirdir. İnşallah AK Parti hükümeti burada tekrar huzuru tesis edecektir. Bu şehir yine huzurun şehri olacaktır. Allah, burada görev yapan güvenlik birimlerimize ve vatandaşlarımıza yardım etsin."

Çiftci, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaretinin ardından, ilçeden ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.