GÜNCELLEME - Sakarya'daki zincirleme trafik kazası

GÜNCELLEME - Sakarya'daki zincirleme trafik kazası
KAZANIN DETAYLARI EKLENDİ

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Erenler ilçesinde 4 otomobil ile birer tır ve kamyonetin karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gökhan Ç. idaresindeki 54 B 7452 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Pekşenler mevkisinde, karayolları temizlik ekiplerince yol daraltması için konulan dubalara çarptı.

Sürücü aracın altına giren dubayı çıkartmak için aniden durunca, arkadan gelen Bahri C. kontrolündeki 61 VH 882 otomobil, Bilgin T'nin kullandığı 34 LL 8125 plakalı kamyonet, Kamil A. yönetimindeki 54 H 0364 plakalı otomobil, Tahsin K. idaresindeki 54 H 2538 plakalı otomobil ile Mesut K'nın kullandığı 16 CUM 64 plakalı tır çarpıştı.

Araçlarda sıkışan Bilgin T, Nevin D, Sevdiye A, Tahsin K, Nevin K. ve Havva K, Sakarya Büyükşehir Belediyesi kaza kırım ekiplerince çıkartıldı.

Kazada, Havva K. olay yerinde yaşamını yitirdi. Havva K'nın cesedi, incelemenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotosa Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.