GÜNCELLEME- Van'daki terör operasyonu

GÜNCELLEME- Van'daki terör operasyonu
İpekyolu ilçesindeki operasyonda yaralanan iki polis memurundan biri şehit oldu- Hava destekli operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı yakalandı ŞEHİT BİLGİSİ VE DETAYLAR EKLENDİ

VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan iki polis memurundan biri şehit oldu. Operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Hacıbekir Mahallesi'nde bir evde terör örgütü mensuplarının bulunduğu yönündeki ihbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda, teröristlerce açılan ateş sonucu yaralanan iki polis memurundan biri kaldırıldığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde şehit oldu. Diğer yaralı polisin tedavisi devam ediyor.

- Hava destekli operasyon

Çok sayıda zırhlı araç ve ekibin sevk edildiği, giriş ve çıkışların kontrol altına alındığı mahallede yürütülen hava destekli operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı yakalandı.

Operasyonun sürdüğü bölgede teröristlere ait silah, el bombası ve el yapımı patlayıcı için malzeme ele geçirildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.