GÜNCELLEMEŞanlıurfa'da cinayet

GÜNCELLEMEŞanlıurfa'da cinayet
Şanlıurfa'da ölü bulunan 85 yaşındaki kişinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan torunu tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ, GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde evinde ölü bulunan 85 yaşındaki Hasan Kara'nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan torunu tutuklandı.

Şirinkuyu Mahallesi'nde tek başına yaşayan 4 çocuk babası Hasan Kara'nın evinden sesler geldiğini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerince, yaşlı adam kafası kesici aletle parçalanarak öldürülmüş halde bulundu.

Kara'nın cesedi, otopsi için Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cinayetle ilgili yapılan incelemeler sonucu Kara'nın 2 gün önce yaşlılık aylığını çektiğini belirleyen ekipler, cinayetin para için işlendiği şüphesi üzerine yaşlı adamın 20 yaşındaki işsiz torunu F.K. ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli F.K'nin üzerinde bir miktar para bulunduğu öğrenildi.

Zanlılardan F.K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanırken diğer 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.