Güvenlik güçlerinden operasyon

Güvenlik güçlerinden operasyon
Genelkurmay Başkanlığı, bu ayın başından itibaren Bitlis, Bingöl, Siirt ve Erzurum kırsalında teröristlere yönelik operasyonlar düzenlendiğini bildirdi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığı, bu ayın başından itibaren Bitlis, Bingöl, Siirt ve Erzurum kırsalında teröristlere yönelik operasyonlar düzenlendiğini kaydetti.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından 6-8 Mart tarihlerinde Bitlis'in Güroymak ilçesi kırsalında "Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam ÇAKAR-3 Operasyonu" gerçekleştirildi.

Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında da 49'uncu Komando Tugayı harekat komutasındaki 2'nci Jandarma Komando Alay Komutanlığına bağlı birliklerce 8-9 Mart tarihlerinde "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Metin KILDIŞ-3 Operasyonu" icra edildi.

Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı birlikleri, 9-10 Mart tarihlerinde Eruh kırsalında "Şehit Piyade Yüzbaşı Çetin ÜNSAL-2 Operasyonu", Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı birlikleri de Şenkaya ilçesi kırsalında 15 Mart'ta "Çelik-61 Operasyonu" düzenledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.